DOMOTEX a padlóburkoló anyagok első számú

nemzetközi szakvására

A padlóburkoló anyagok első számú nemzetközi szakvására, a DOMOTEX kiállítás várja az ágazat képviselőit, és meghatározó üzleti döntéshozóit Hannoverbe. A hannoveri szakkiállításon a padlóburkoló ipar teljes áruválasztéka, valamennyi termékcsoportja és irányzata jelen van. A legújabb, kézzel és géppel szőtt szőnyegek, textilek, elasztikus padlóburkolatok, parketták, laminált padlók mellett a kapcsolódó lerakási, tisztítási, ápolási, felhasználási technikák, gépek és szerszámok is helyet kapnak. A világ minden tájáról érkező kis- és nagykereskedők, tervezők, belsőépítészek, lakberendezők, kézművesek egy átfogó, aktuális piaci áttekintést nyerhetnek a négy napos kiállításon.

A tervezett kísérőprogramok között számos olyan izgalmas előadás, árubemutató kap helyet, melyek az egészséges környezetben zajló, biztonságos munkavégzés praktikáival, a kézműipar mindennapi kihívásaira ajánlott, modern megoldásokkal ismertetik meg az érdeklődő résztvevőket.

Fedezzen fel velünk egy új világot!


A DOMOTEX kiállítása folyamatosan fejlődik, mi pedig időről időre nagyobb erőfeszítéseket teszünk, hogy az eseményt minél vonzóbbá tegyük a kiállítók és a látogatók számára a kiállítási elrendezés optimalizálásával, éves témák bevezetésével, a trendek és kreatív inspiráció nagyobb hangsúlyozásával.
106000

négyzetméter

100+

résztvevő ország

1615

kiállító

45000

látogató

Kiállítói kategóriák

A hannoveri szakkiállításon a padlóburkoló ipar teljes áruválasztéka, valamennyi termékcsoportja és irányzata jelen van. A legújabb, kézzel és géppel szőtt szőnyegek, textilek, elasztikus padlóburkolatok, parketták, laminált padlók mellett a kapcsolódó lerakási, tisztítási, ápolási, felhasználási technikák, gépek és szerszámok is bemutatásra kerülnek. A tervezett kísérőprogramok között számos olyan izgalmas előadás, árubemutató kap helyet, melyek az egészséges környezetben zajló, biztonságos munkavégzés praktikáival, a kézműipar mindennapi kihívásaira ajánlott, modern megoldásokkal ismertetik meg az érdeklődő résztvevőket.

KÉZI SZÖVÉSŰ
SZŐNYEGEK

handgefertigte-teppiche_standard_teaser_tablet
Padló, dekor és fali szőnyegek
Tradicionális és modern csomózási technikával készült szőnyegek

GÉPPEL SZŐTT
SZŐNYEGEK

tisca-webteppich-maschinell-hergestellt_standard_teaser_tablet
Géppel szőtt szőnyegek
Gépi szövésű szőnyegek ipari és otthoni használatra

SZENNYFOGÓK ÉS
TISZTÍTÓRENDSZEREK

matten-und-sauberlaufsysteme_standard_teaser_tablet
A forma találkozik a funkcióval
Zajcsökkentés, szigetelés, alacsony tisztítási költség, hosszú élettartam egy helyen

TEXTIL
PADLÓBURKOLATOK

2A654905-F94A-430E-A8CE-A479274BE6CE-7878-0000078C24F24DEA
Padló, ami az otthon érzetét kelti
Határtalan szín-, minta- és formaválaszték a padlóburkolásban

RUGALMAS PADLÓBURKOLATOK

DOMOTEX RUGALMAS
Mintás linóleumoktól a luxus vinyl padlókig
Rugalmasság és formatervezés környezetbarát módon

PARKETTA, FA ÉS LAMINÁLT PADLÓBURKOLATOK

dt18-h12-6-1539806.original_standard_teaser_tablet
Halszálkás design: az idei év trendje
Fapadlók a szolid eleganciától a vad kombinációkig

LERAKÁSI
TECHNOLÓGIÁK

dt18-h13-32-1539737.original_standard_teaser_tablet
Ragasztó nélkül? Egyszerű, sokoldalú és környezetbarát
A padlóburkolás legújabb trendjei, problémamegoldó technológiák

KÜLTÉRI
PADLÓBURKOLATOK

dt17-h09-28-1522581_standard_teaser_tablet (1)
WPC burkolatok, gumipadló, műfű
A legújabb kültéri trendek az otthoni- és kereskedelmi szektorban egyaránt

Nemzetközi szakértelem és tapasztalat, új irányvonalak, globális piactér.

Olyan vásári szolgáltatások széles skáláját kínáljuk fel Önnek, amelyek lehetőséget nyújtanak szakmán belüli információcserére, valamint új prezentációs formátumok kialakítására. Ezek újabb fontos célcsoportokat, és hozzáadott értéket biztosítanak minden szakember számára a kereskedelemben, építészetben és belsőépítészetben egyaránt.

A jövőben a DOMOTEX - a világ vezető padlóburkoló szakvására – az újításoknak, és a cégek együttműködésének köszönhetően még hatékonyabb módon irányozza majd elő a trendeket, és nyújt inspirációs forrást az abban érdekeltek számára.
Mint ideális kereskedelmi központ, kiváló feltételeket biztosít a kitűnő üzleti kapcsolatok kialakításához is.

A DOMOTEX 2019 kulcstémája a CREATE’N'CONNECT, melyet a kiállító cégek és egyetemek izgalmas installációikon és prezentációikon keresztül mutatnak be.

Hogyan fogunk együtt élni és közösen dolgozni a jövőben?

A CREATE’N'CONNECT bemutatja a hagyományos gyártási technikák és a modern design közti kapcsolatot, valamint az életterek és az intelligens padló megoldások többfunkciós kialakítását.


A gyorsan növekvő kapcsolódási formák az életünk minden területére hatással vannak. Megváltoztatják a kommunikációs struktúráinkat, új kapcsolódási pontokat teremtenek kulturális és társadalmi határokon túl. Egyszerre kelti fel bennünk az összekapcsolódás új formái iránti vágyat, és egyben a végtelen lehetőségek biztonságos érzetét nyújtják. Egyértelmű, hogy a padlók jelentős szerepet játszanak ezekben a megváltozott folyamatokban.

A DOMOTEX 2019 kiállítás bemutatja Önnek a padlóburkolás jövőjét!


DOMOTEX 2019

Vezérgondolattal az új lehetőségek felé

2019-ben a DOMOTEX immár második alkalommal összpontosít egy egységes témára, amely az esemény előtti kommunikációban és a helyszínen is megjelenik. A tematikát úgy alkották meg, hogy az a padlózást még vonzóbbá tegye a nagyérdemű számára – a UNIQUE YOUNIVERSE kulcstémája új és izgalmas lehetőségeket nyit meg mindenki számára. A kiállítók szakmai bemutatót vállalhatnak a vásáron, a prezentációjukat pedig arra használhatják fel, hogy kiemeljék egyedi termékeiket, szolgáltatásaikat. A kulcstémába kapaszkodva sokkal egyszerűbb dolguk lesz, hiszen a tematika már adott, nekik csak élvezniük kell az új szisztéma előnyeit.
Az UNIQUE YOUNIVERSE egy jelentős kezdeményezés a a termékek és szolgáltatások individualizálása felé. Más szóval, a testreszabás válik fő szempontunkká, válaszul az egyéni igényekre és kívánságokra. A jövőben – terveink szerint - az ügyfelek nagyobb részt vállalhatnak az új termékek fejlesztésében, kialakításában. Az új, innovatív technológia megkönnyíti a személyes vevői élményt. A padlóburkoló szektorra vonatkozó alapvető tendencia következményeit idén a DOMOTEX 2019-ben fogják feltárni - példákkal, előadásokkal és megbeszélésekkel.

Ideális paraméterek a legújabb trendekhez

A DOMOTEX 2019-ben való részvétel egyértelmű előnyökkel jár a versenytársaival szemben. Az új üzleti év elején bemutathatja termékeit és innovációit az ügyfelei számára, inspiráló és eredeti platformon. Ha Önt érdekli az effektív hálózatépítés és az ígéretes új üzleti kapcsolatok létrehozása, akkor a DOMOTEX 2019 dátumát mindenképpen rögzítse határidőnaplójában.

EGYÉRTELMŰ ELŐNYÖK

Találkozóhely a trendet teremtők és a legfontosabb döntéshozók számára

A trendek és az életmód világos és erős középpontba helyezése a DOMOTEX 2019-ben a kiállító számára fontosabb lesz, mint valaha. Jöjjenek és vegyék ki a részüket a hozzáadott értékből és új lehetőségekből!
A DOMOTEX továbbfejlesztése érdekében a szervezők arra koncentrálnak, hogy a padlóburkoló szektor, a tervezés, a művészet, a technológia és a tudomány területei közötti szoros kapcsolatokat kellőképpen kiemeljék. Ez a stratégia érdekes környezetet teremt az Ön ügyfelei számára, és emlékezetesebbé teheti a vásárlátogatást.

MILYEN ELŐNYÖKHÖZ JUTHAT KIÁLLÍTÓKÉNT?

  • A „UNIQUE YOUNIVERSE“ tematikája új látogató célcsoportokat vonz az Ön standjához, és lehetővé teszi Ön számára, hogy ezt a témát integrálja a kommunikációs tevékenységekbe és a termékbemutatókba.
  • A „Keretezési trendek“ a 9-es csarnokot mágnessé alakítják át a DOMOTEX látogatói számára, és egyedülálló platformot biztosítanak a termékek telepítéséhez.
  • Az életmód és a trendek erőteljesebb hangsúlyozása érzelmi előnyöket és új vásárlási élményt nyújt a látogatók számára.
  • A tökéletes hely a versenyelőny megszerzéséhez, a hálózat fejlesztéséhez és fontos, új kapcsolatok létrehozásához.
  • Ez lesz a legfontosabb esemény a szönyeg- és parkettakereskedelem számára, és újabb üzleteket generál.
  • A legfontosabb döntéshozók fognak érdeklődni termékportfóliójáról, és ők értékelik az esemény teljes körű piaci áttekintését az új üzleti év kezdetén.

AZ ÖN ÚTJA A DOMOTEX FELÉ

Kiállítóinkat elejétől a végéig támogatjuk. Akármilyen konstrukció igénybevételét is tervezi, mi segítünk Önnek a vásár előtt és alatt. Emellett professzionális hirdetési és szponzorációs csomagokat is kínálunk, amelyek megkönnyítik a célok megvalósítását és a célcsoportok hatékony elérését. Az Ön által fizetett marketingdíj különböző szolgáltatások igénybevételét biztosítják, pl. E-Jegyek és online céges bemutatók stb.

Annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük az előkészületeket és a szervezést, teljes körű szolgáltatást kínálunk, amely magában foglalja a kiválasztott stand kibérlését és összeszerelését, alapszolgáltatásokat, valamint marketinges szolgáltatásokat és cateringet kínálunk. Vessen egy pillantást csomagjainkra, és válasszon az Alap, a Komfort és a Premium csomagok közül, az Ön igényeinek megfelelően! Tanácsért bármikor forduljon hozzánk bizalommal!

A 2018-as  DOMOTEX képekben:

A 2019-es DOMOTEX kiállításig még hátra van ...

00

Nap


00

Óra


00

Perc


00

másodperc


 

Számíthatsz ránk!

Hivatalos magyarországi képviseletként segítünk a kiállítóinknak a megfelelő stand megtalálásában, kiválasztásában, és a foglalás teljes folyamatának lebonyolításában. Mindezt magyar nyelven, Budapestről. Abban is számíthatsz ránk, hogy a kiállításon való részvételed üzletileg minél sikeresebb legyen. Felkutatjuk a piacot, segítünk a marketingben, potenciális partnerekkel vagy ügyfelekkel előzetesen időpontot egyeztetünk számodra a kiállítás idejére. Nekünk tényleg fontos a sikered!

Beszéljünk róla, hogy Neked miben segíthetünk! Fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken! Igyekszünk minden kérdésedre válaszolni!

Wolf Erik

Deutsche Messe AG magyarországi képviselője

+36 20 486 1321


Kérdése van? Forduljon hozzám bizalommal!

Juhász Fruzsina

Marketing Manager
.

+36 70 90 44 061


Kérdése van? Forduljon hozzám bizalommal!

Linkek & Letölthető dokumentumok

Kattintson a képekre a dokumentumok megnyitásához illetve letöltéséhez!


Domotex 2019 látogatói brosúra

Domotex 2019 általános kiállítói infó

Domotex 2019 kiállítói részvételi feltételek

Domotex 2019 Kiállítási layout

Domotex 2019 Kiállítói árlista

2018-as Domotex számokban


További DOMOTEX kiállítások

A Domotex Németország mellett a világ más pontjain is megrendezésre kerül. Amennyiben Önnek bármelyik alábbi Domotex kiállítás érdekes lehet, forduljon hozzánk bizalommal!